کره گیاهی از چی درست میشه؟

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

در این مطلب میخواهیم به کالبد شکافی مارگارین بپردازیم و بررسی کنیم که کره گیاهی از چی درست میشه ؟

اول از همه بهتر است نگاهی به ظاهر کره گیاهی بیندازیم و ویژگی های ظاهری اعم از رنگ، بو، مزه و... را آنالیز کنیم.

ویژگی های ظاهری کره گیاهی

مارگارین دارای رنگ زرد روشن است.

دست پس از تماس با کره،کاملا چرب میشود.

از این خاصیت چربی در پخت و پز نیز استفاده میشود (مانند درست کردن نیمرو با مارگارین به جای استفاده از روغن سرخ کردنی که طعم بسیار بهتری رو ایجاد میکنه).

این خوراکی چرب، کاملا نرم است و به سادگی تغییر شکل میدهد.

اگر مارگارین را برای چند ساعت بیرون از یخچال و در محیطی نسبتا گرم نگه دارید، کاملا به حالت مایع تبدیل میشود.(به همین علت روی بسته بندی های مارگارین نوشته میشود در محیطی خنک نگهداری شود)

اگر تاریخ مصرف کره های مارگارین تمام شود، کره به سمت فاسد شدن پیش میرود.

مارگارین فاسد، رنگی متمایل به نارنجی و یا قرمز دارد و بوی آن نیز تغییر میکند (با این روش میتوانید کره های فاسد را از روی شکلشان و تنها با مشاهده کردن، تشخیص دهید.)

همچنین مارگارین هایی که تاریخ مصرفشان گذشته باشد در طعم خود دچار تغییر فاحشی میشوند و مزه آن ها عوض میشود.

کره گیاهی از چی درست میشه؟

حالا به بررسی دقیق تر و علمی تر مواد تشکیل دهنده این خوراکی های چرب، خوش مزه و لذیذ میپردازیم.

به زبان ساده و همینطور علمی میتوان گفت کره های گیاهی از روغن های گیاهی تشکیل میشود(کره گیاهی = روغن گیاهی).

میتوان دلیل انتخاب اسم "کره گیاهی" را این موضوع دانست.

اگر بخواهیم چند مثال برای این روغن ها بزنیم، میتوانیم به روغن های کانولا، آفتاب گردان و ... اشاره کرد.

ممکن است برایتان سوال شود که خود این روغن های گیاهی از چه چیزی به دست می آیند؟

در دو کلمه میتوانیم پاسخ شما را بدهیم :

دانه ها و میوه های روغنی

این دانه ها و میوه ها دارای منابع سر شار اسید های چرب ضروری بدن هستند.

اما آیا این اسید ها تنها خاصیت دانه ها و میوه های روغنی اشاره شده است؟

باید بگوییم خیر!

علاوه بر اسید ها، از ویتامین و آنتی اکسیدان بالایی برخوردارند.

قطعا تا کنون متوجه شده اید که روغن های گیاهی با این ویژگی هایی که ذکر شد، منابع سالمی به شمار میروند.

امروزه ویتامین‌های A و E و D نیز به کره گیاهی اضافه می‌شود.

مهم ترین فایده کره گیاهی، کاهش خطر ابتلا به عوارض قلبی است.

البته فواید فوق العاده دیگری نیز دارد.

مانند بهبود وضعیت سلامت پوست ها، بهبود بینایی و ...

مارگارین را بیشتر در وعده صبحانه مصرف میکنند.

زیرا استفاده از این کره همراه با نان طعم بسیار لذیذی را ایجاد میکند و مقبولیت بسیار مطلوبی را کسب کرده است.

لازم به ذکر است که کره گیاهی از نظر طب سنتی نیز مورد تایید است.

با تمام این تفاسیر، اگر بخواهیم در پایان مطلب نتیجه بگیریم کره گیاهی خوب یا بد ؟

میتوانیم با قاطعیت بگوییم : خوب

حتما خودتان به این پاسخ پی برده اید.

تا مطالب دیگر شما را به خدای بزرگ میسپاریم!

زاگرس فارس